لازمه ی دفاع از حقوق و مطالبه صحیح آن داشتن وکیل پایه یک دادگستری می باشد ، وکیل پایه یک حرفه ای ؛ ویژگی های دارد که لازم است حین انتخاب وکیل خود به آن دقت کنید و همچنین می تواند طیف وسیعی از پرونده های حقوقی را با موفقیت به اتمام برساند .
وکیل پایه یک دادگستری
وکیل حقوقی یا وکیل پایه یک دادگستری ؛ طی چندین سال تجربه و پس از اخذ پروانه وکالت به این درجه رسیده است . در حالت کلی این افراد پس از اتمام دوره های تحصیلی مرتبط با رشته حقوق و قبولی در آزمون کانون وکلا باید برخی استعلامات را انجام دهند تا مجوز اشتغال به وکالت از طرف دادگستری مربوطه را دریافت کرده تا عضو کانون وکلای دادگستری شوند . یکی از این استعلامات ؛ عدم اعتیاد به مواد مخدر و مشروبات الکلی می باشد که با همکاری پزشکی قانونی انجام می شود . برای تبدیل شدن به یک وکیل پایه یک دادگستری لازم است به عنوان کارآموز وکالت برای مدتی تحت نظر یک وکیل پایه یک دادگستری حرفه ای باشید تا این حرفه را به صورت عملی بیاموزید . همچنین کانون وکلا خود جلسات آموزشی تخصصی برگزار می کند که می توانید از آن بهره مند شوید . با داشتن وکیل پایه یک دادگستری برای حقوق خود ، از روند موفقیت آمیز آن اطمینان خاطر داشته باشید .
ویژگی های وکیل پایه یک حرفه ای
با داشتن یک وکیل خوب می توانید در مدت زمان کوتاه و هزینه ی کم ، از طریق قانونی مشکل خود را حل کنید . داشتن مهارت بالا در زمینه ی درک پرونده نیز ضروری است تا به بهترین روش قانونی مشکل شما را حل کند . توانایی نوشتن یکی دیگر از ویژگی هاست . چرا که این فرد باید بتواند تمام موارد و استدلال های خود را به صورت مختصر و متقاعد کننده در نامه های کتبی ارائه کند . در صورتی که یک وکیل بتواند با موکل خود ارتباط قوی داشته باشد یا بتواند به عنوان یک سخنران عمومی با دیگران ارتباط برقرار کند ، نشان دهنده قدرت و توانایی او است . وکلای حرفه ای باید علاوه بر آشنایی با مشکلات جامعه و موکلان ، از نظر آشنایی با قوانین و مقررات کشور هم به روز باشند . از دیگر ویژگی ها ؛ تعهد بالا به کار ، قضاوت منطقی و ارائه استدلال های محکم به صورت کتبی می باشد .
انواع موضوعات پرونده های وکیل پایه یک دادگستری
پرونده های وکیل پایه یک دادگستری طیف وسیعی را شامل می شود ، تعدادی از این پرونده ها را در این قسمت نام می بریم ؛ وکیل دادگستری در امور ملکی : وکیل ملکی دعاوی حقوقی و کیفری که در مورد مسائل مالی و دعاوی اموال غیر منقول می باشد را حل و فصل کرده و از موکل خود دفاع کند . وکیل دادگستری در امور خانواده : وکیل خانواده با تخصص و تجربه ی خود به دعاوی خانوادگی مانند مهریه ، رسیدگی کند . وکیل دادگستری دیوان عدالت اداری : وکیل دیوان عدالت اداری تسلط کاملی بر مباحث قانون شهرداری و اطلاع از روند قضایی دیوان عدالت اداری دارد . وکیل چک و سفته : وکیل دعاوی چک با شناخت و دانش خود از قوانین چک و قوانین مدنی _ تجاری قادر است از حقوق موکل خود به نحو احسن دفاع کند . وکیل دادگستری در امور ثبت احوال : در حیطه ی مسائل مربوط به ثبت احوال همچون ؛ درخواست المثنی برای مدارک و شناسنامه ، تغییر نام و نام خانوادگی و … تخصص دارند . وکیل دادگستری در امور مهاجرت : به افراد با قصد مهاجرت کردن کمک می کند تا فرم های مهاجرت را به نحو احسن تکمیل کنند . وکیل دادگستری در امور مالیاتی : این شخص الزاما وکیل نیست اما می تواند باشد . که بر قوانین مالیاتی تسلط کامل دارد و می تواند در هیات های مالیاتی ، مدافع حقوق شما باشد . وکیل شرکت ها : بر موضوعات حقوقی مرتبط با شرکت ها تسلط دارد .