وکیل قتل
آیا در مورد وکیل قتل چیزی شنیده اید؟ قتل یکی از آن دسته رفتارهای هنجار شکنی است که از گذشته تاکنون مورد توجه قانون گذاران در کشور های گوناگون بوده است. همانگونه که میدانید یکی از جرائم بسیار سنگینی که دارای عواقب جبران ناپذیری می باشد، قتل است. در کلیه جوامع و نظام های حقوقی دنیا توجه زیادی به جرم قتل گردیده است. و جهت جلوگیری از گسترش این عمل خشونت بار، قوانین گوناگونی برای مجازات مرتکبان آن تعیین گردیده است.
وکیل قتل کسی است که دارای مهارت و تجربه ی کافی در حوزه ی حل و فصل پرونده های مربوط به ارتکاب جرم قتل می باشد. و می تواند جهت احقاق حقوق افراد از ادله اثبات و مدارک مستند استفاده نماید. حقیقت این است که به همان اندازه که جرم قتل دارای نتایج و آثار زیانباری است. دارای روند دادرسی تقریبا پیچیده ای می باشد. و هر گونه کوتاهی و عدم شناخت قوانین مربوط به آن دلیل تضییع حقوق افراد می گردد.
وکیل متخصص قتل
جهت انتخاب وکیل قتل، افراد بایستی دارای اطلاعات کافی در این حوزه باشند و با دقت خیلی زیادی اقدام به انتخاب وکیل نمایند. هنگامی که جرم قتل انجام می گیرد. ابعاد آن خیلی گسترده تر از آنچه که در ظاهر به نظر می رسد، می باشد. احتمالا در نگاه اول اینگونه به نظر می رسد که تنها خانواده مقتول دچار آسیب شده است. و با انجام قصاص و یا اعدام فرد قاتل، احساس آرامش بالاتری به آنها دست می دهد.
آمار و ارقام به دست آمده از سال های گذشته به خوبی این موضوع را ثابت می نماید. خانواده هایی که قربانی پرونده های قتل می گردند و یکی از اعضای خانواده خود را از دست می دهند، نمی توانند همانند گذشته زندگی نسبتا معمولی را تجربه نمایند و این موضوع باعث ایجاد آسیب به اجتماع نیز می شود.
در نهایت افراد متخصصی همانند وکیل قتل با هدف کاهش جنین آسیبهایی جهت کاهش مجازات مرتکبان فعالیت می کنند. حساسیت کاری یک وکیل قتل خیلی زیاد می باشد. به این علت که نتیجه کار دارای تاثیر بسیاری در زندگی افراد مختلف و حتی جامعه انسانی است. مطابق با این موضوع باید تمام متقاضیان انتخاب وکیل قتل دارای اطلاعات کاملی در رابطه با قانون و نحوه انتخاب وکیل برای پرونده قتل باشند تا بتوانند فردی متخصص و حرفه ای را برای سپردن وکالت پرونده به او، انتخاب کنند.
در برخی از پرونده ها مانند پرونده هایی که موضوع آنها مالی است. کوتاهی وکیل باعث شود تا ضرر و زیان مالی به موکل وارد شود اما در پرونده های مربوط به قتل، آسیب ها و زیانهای ناشی از هر گونه کوتاهی وکیل، فقط با پرداخت پول و هزینه قابل جبران نمی باشد. در نتیجه ممکن است هر گونه کوتاهی در انتخاب وکیل موجب شود تا جان خیلی از افراد به ناحق گرفته شود و حقوق آن ها پایمال شود.
از آن جایی که در پرونده های مرتبط با قتل، موضوع اصلی جان افراد است. روند دادرسی چنین پرونده هایی خیلی پیچیده می باشد. و فقط افرادی می توانند به روند دادرسی پرونده و روشن شدن حقایق یاری کنند که دارای تخصص و مهارت بسیار زیادی باشند.
وکیل قتـل
زمانی که پرونده های مرتبط با قتل در محاکم قضایی مطرح می شوند، اولین موردی که به ذهن مردم میرسد این است که بایستی از یک فرد متخصص و حرفه ای در جریان پرونده یاری بگیرند تا حق فرد قاتل و همچنین خانواده مقتول ضایع نگردد. فقط فردی که در چنین مواردی می تواند به ارائه خدمات حقوقی به طور حرفه ای بپردازد، وکیل قتل می باشد. وکیل قتل در تبریز با کلیه جزئیات مرتبط با پرونده های گوناگون قتل آشنایی دارد و می تواند با جمع آوری مدارک و ادله ی اثبات کافی در کاهش مجازات قاتل نقش موثری را ایفا نماید.
زمانی که وکیل قتل همه ی اسناد و مدارک کافی را به منظور کاهش مجازات قاتل به دادگاه ارائه دهد. روند دادرسی پرونده با سرعت بالاتری طی خواهد شد. چنین اقداماتی که بوسیله یک وکیل قتل در تبریز با تجربه انجام می گیرد. موجب تکمیل روند تحقیقات دادگاه جهت جمع آوری اطلاعات می گردد. لذا انتخاب وکیل قتل تاثیر زیادی در تعیین آینده فرد متهم دارد. وکیل قتل می تواند با تکیه بر مهارتی که دارد، زندگی دوباره ای را به فرد متهم و خانواده اش ببخشد و وی را از مجازات اعدام نجات دهد.
وقتی که در همان ابتدا یک پرونده مرتب با قتل، رسیدگی به پرونده را به وکیل قتل حرفه ای بسپارید. خیالتان از این موضوع راحت خواهد شد که چنین شخص متخصصی می تواند کلیه ی مدارک و اسناد کافی را برای کم کردن مجازات افراد، جمع آوری نماید. وکیل قتل در تبریز همه ی لوایح و دادخواست های مورد نیاز را برای تکمیل پرونده با مهارت و تجربه ای که دارد، تنظیم می نماید. و آن ها را به بهترین نحو به مراجع قانونی ذیصلاح ارائه می نماید.
نکات مهم برای انتخاب وکیل قتل
وکالت در زمینه قتل، یکی از سخت ترین کارهایی است که هر کسی از عهده انجام آن بر نمی آید. به همین علت هم نباید پرونده های جنایی مهم را دست هر کسی سپرد. وکیل قتل با شناخت قوانین موجود و داشتن تخصص کافی در این حوزه، می تواند راهکارهای مناسبی را ارائه دهد.
در نتیجه سعی کنید پرونده مورد نظر را به دست وکیلی کاربلد بسپارید که بتواند در زمانهای مناسب، اقدامات لازم را به بهترین شکل ممکن انجام دهد. وکیلی که جهت حل پرونده های جنایی انتخاب می نمایید، بایستی از صبر و شکیبایی کافی برخوردار باشد.
برخورد محترمانه، بررسی منظم پرونده، پیگیری دقیق، شناخت قوانین، انتخاب راهکار بر اساس شرایط موجود و مشورت با موکل، از دیگر وظایف یک وکیل حرفه ای بوده که نمیتوان آنها را نادیده گرفت. جهت پیدا کردن وکیلی خوب، حتما زمانی را تعیین نمایید و به خوبی تحقیقات مورد نیاز را انجام دهید تا بعداً از انتخاب خود پشیمان نشوید.
همانطور که می دانید امروزه از راه سایت های گوناگونی میتوان وکلای قتل را پیدا کرد ولی فراموش نکنید که تمام آنها معتبر نیستند.
مجازات انواع قتل
پرونده ه های گوناگونی وجود دارند که وکیل قتل به آن ها رسیدگی می نماید. و شرایط و جوانب حقوقی مختلفی در انواع پرونده های قتل وجود دارد که در محاکم قضایی به آن ها رسیدگی می گردد. به طور کلی جرم قتل با توجه به نحوه مجازات، هدف مرتکب و شرایط محیطی و… دارای انواع گوناگونی است که در قانون مجازات به آنها اشاره شده است.
قانونگذار کشور ما برای انواع گوناگون قتل، مجازات های نسبتا متمایزی را در نظر گرفته است. با استناد به مفاد ۲۹۶ الی ۲۹۹ قانون مجازات به انواع قتل و مجازات های مرتبط با آن ها اشاره می نماییم:
اگر فردی، عمداً جنایتی را بر عضو شخصی وارد سازد و او به موجب سرایت جنایت فوت نماید. چنانچه جنایت انجام شده مشمول تعریف جنایات عمدی باشد، قتل عمدی به شمار می رود، در غیر این صورت قتل شبه عمدی می باشد و مرتکب علاوه بر قصاص عضو به پرداخت دیه نفس نیز محکوم می شود.
اگر فردی با یک ضربه عمدی، باعث جنایات متعدد بر اعضای مجنیٌ علیه شود، چنانچه تمام آن ها به صورت مشترک باعث قتل او شود و قتل نیز مشمول تعریف جنایات عمدی باشد تنها به قصاص نفس محکوم می گردد.
اگر فردی با ضربه های متعدد عمدی، باعث جنایات متعدد و قتل مجنیٌ علیه شود و قتل نیز مشمول تعریف جنایات عمدی باشد، چنانچه بعضی از جنایتها باعث قتل شود. و بعضی در وقوع قتل نقشی نداشته باشند، مرتکب علاوه بر قصاص نفس، حسب مورد، به قصاص عضو یا دیه جنایت هایی که تأثیری در قتل نداشته است.
محکوم می گردد. لذا اگر قتل توسط مجموع جنایات تشکیل شود. در صورتی که ضربات به صورت متوالی وارد شده باشد در حکم یک ضربه است. در غیر این صورت به قصاص یا دیه عضوی که جنایت بر آن، متصل به فوت نبوده است نیز محکوم می گردد.
وکیل قتل یا وکیل تسخیری؟
حقیقت این است که در خیلی از موارد، قتل از نوع عمد نمی باشد. و در صورت اثبات این موضوع، مجازات فرد مرتکب کم می شود. بهترین راهی که می توان با استفاده از آن، جهت کاهش مجازات مرتکب اقدام نمود مراجعه به وکیل قتل می شود.
در حال حاضر اکثر وکلایی که دارای پروانه وکالت می یاشند و بصورت تخصصی کار می کنند. دارای مهارت و تبحر در حل و فصل پرونده های خاصی هستند. برای اینکه بتوانید نتیجه خوبی را از روند دادرسی پرونده قتل بگیرید، نیاز است تا حتما به وکیل قتل در تبریز مراجعه نماید. اغلب چنین وکلایی علاوه بر داشتن دانش کافی، تجربه در حوزه رسیدگی به پرونده های مرتبط با قتل دارند.
مسئله انتخاب وکیل قتل در دادگاه ها و محاکم قضایی دارای اهمیت بسزایی می باشد. و قانونگذار کشور ما حضور چنین وکیلی را در جریان پرونده های کیفری الزامی می داند. اهمیت انتخاب وکیل در جریان چنین پرونده هایی تا حدی برای قانونگذار دارای اهمیت بسزایی است. که در ماده ۱۸۶ قانون آیین دادرسی کیفری به مبحثی به نام وکیل تسخیری اشاره نموده است.
مطابق با قانون آیین دادرسی کیفری، متهم می تواند از دادگاه تقاضا نماید وكيلی برای او تعيين کند چنانچه دادگاه تشخیص دهد متهم توانايی انتخاب وكيل را ندارد از میان وكلای حوزه قضايی و در صورت عدم امكان از نزديک ترين حوزه مجاور وكيلی برای متهم تعيين خواهد کرد. و در حالی كه وكيل درخواست حق الوكاله کند دادگاه حق الزحمه را متناسب با كار تعيين خواهد نمود. و در هر حال حق الوكاله تعيينی نبايد از تعرفه قانونی تجاوز نماید حق الوكاله ياد شده از رديف مربوط به بودجه دادگستری پرداخت خواهد شد.
شرایط عمومی قصاص
یکی از مهم ترین سوالاتی که اغلب برای خیلی از افراد در جلسات مشاوره با وکیل قتل در تبریز پیش می آید این است که شرایط عمومی قصاص به چه مواردی تقسیم می شود؟
در پاسخ به این سوال بایستی گفت که شرایط قصاص به موارد گوناگونی تقسیم می گردد که در قانون مجازات به صورت کامل به آن ها اشاره گردیده است. با توجه به قانون می توان این شرایط را در دسته بندی زیر گنجاند:
قصاص در حالتی ثابت می گردد که مرتکب، پدر یا از اجداد پدری مجنیٌ علیه نباشد و مجنیٌ علیه، عاقل و در دین با مرتکب برابر باشد.
در صورتی که مجنیٌ علیه مسلمان باشد، مسلمان نبودن مرتکب، مانع قصاص نیست.
این ادعاء که مرتکب، پدر یا یکی از اجداد پدری مجنیٌ علیه می باشد، بایستی در دادگاه ثابت گردد و در صورت عدم اثبات، حق قصاص، حسب مورد، با سوگند ولی دم یا مجنیٌ علیه یا ولی او ثابت می گردد.
هنگامی که غیر مسلمان، مرتکب جنایت عمدی بر مسلمان شود، حق قصاص ثابت می باشد. در این مورد تفاوتی بین ادیان، فرقه ها و گرایش های فکری نیست.
اگر مجنیٌ علیه غیر مسلمان باشد و مرتکب پیش از اجرای قصاص، مسلمان شود، قصاص ساقط و علاوه بر پرداخت دیه به مجازات تعزیری محکوم می گردد.
جنایت عمدی نسبت به نابالغ، موجب قصاص می باشد. مرتکب جنایت عمدی نسبت به مجنون علاوه بر پرداخت دیه به تعزیر نیز محکوم می گردد.
جنایت عمدی بر جنین، هر چند بعد از حلول روح باشد، باعث قصاص نیست.
نکاتی که باید در مورد شرایط قصاص بدانید:
ارتکاب جنایت در حال مستی و عدم تعادل روانی بر اثر مصرف مواد مخدر، روانگردان و همانند آن ها، باعث قصاص می شود مگر اینکه ثابت شود در بر اثر مستی و عدم تعادل روانی، مرتکب به کلی مسلوب الاختیار بوده است که در این صورت، علاوه بر دیه به مجازات تعزیری مقرر در کتاب پنجم «تعزیرات» محکوم می گردد. لذا اگر ثابت شود که مرتکب قبلاً خود را برای چنین عملی مست نموده است و یا علم داشته است که مستی و عدم تعادل روانی او ولو نوعاً باعث ارتکاب آن جنایت یا نظیر آن از جانب وی می شود، جنایت، عمدی محسوب می شود.
اگر بعد از تحقیق و بررسی توسط مقام قضایی، در بالغ یا عاقل بودن مرتکب، در زمان ارتکاب جنایت، تردید وجود داشته باشد و ولی دم یا مجنیٌ علیه ادعاء نماید که جنایت عمدی در حال بلوغ او یا افاقه او از جنون سابقش انجام گرفته است لکن مرتکب خلاف آن را ادعاء نماید. ولی دم یا مجنیٌ علیه بایستی برای ادعای خود بینه اقامه نماید.
در صورت عدم اقامه بینه، قصاص منتفی می باشد. اگر حالت سابق بر زمان جنایت، افاقه مرتکب بوده است، مرتکب بایستی جنون خود در حال ارتکاب جرم را اثبات نماید تا قصاص ساقط گردد در غیر اینصورت با سوگند ولی دم یا مجنیٌ علیه یا ولی او قصاص ثابت می گردد.
اگر جنینی زنده متولد شود و دارای قابلیت ادامه حیات باشد و جنایت پیش از تولد، منجر به نقص یا مرگ او بعد از تولد شود و یا نقص او پس از تولد باقی بماند قصاص ثابت میباشد.
قتل شبه عمدی یا غیر عمدی چیست؟
قتل شبه عمدی یا غیر عمدی به معنای ارتکاب یک عمل، چه از طریق اقدام یا عدم اقدام، علیه مقتول با هدف خرابی یا آسیب رساندن به وی است، اما بدون قصد ارتکاب جنایت یا کشتن طرف مقابل را دارد، و رفتاری است که قانونا به عنوان قتل عمدی شناخته نمیشود.
علاوه بر این، در مواردی که عامل رفتار منجر به قتل به دلیل ناآگاهی از واقعیت موضوع، یا اعتقاد اشتباه به قصد مقتول یا به دلیل تقصیر عامل واقع شده است و جنایت به دلیل تقصیر عامل اتفاق افتاده است، قتل شبه عمدی محسوب میشود. ماده ۲۹۱ قانون مجازات اسلامی در تعریف عناصر قانونی، جسمی و ذهنی جرم قتل شبه عمدی توضیح داده شده است.
قتل خطای محض چیست؟
الف) در صورتی که فرد متهم قصد رفتاری علیه مجنی را داشته باشد، اما قصد ارتکاب جنایت و یا مشابه آن را نداشته باشد و از مواردی که تحت تعریف جرایم عمدی قرار میگیرد، مستثنی باشد.
ب) در صورتی که مرتکب به دلیل ناآگاهی از واقعیت موضوع، مانند اعتقاد به اینکه موضوع رفتارش یک جسم، حیوان یا فردی مشمول قانون مجازات اسلامی است، جنایتی را به مجنی علیه وارد کرده و سپس خلاف آن مشخص شود.
پ) در صورتی که جنایت به علت تقصیر مرتکب واقع شود، به شرط اینکه جنایت واقع شده تحت تعریف جرم عمدی قرار نگیرد.